Sunday, 13 November 2011

Terharu

Semalam suatu perkara yang tak terduga berlaku. Diriku dirai semperna ulang tahun kelahiran yang ke-20.Alhamdulillah.Dah sampai ke alam 20 tahun, tapi masih tak layak nak mengundi..hehe

Apa yang nak dikongsikan disini, pengorbanan sahabat-sahabatku yang meraikan aku di hari semalam amat tersentuh dihati. Mana taknya,lebih 20 orang yang wish depan-depan macam tu,on the spot. Paling tak terkate tu apabila kek yang dorang bagi tu sangat comel dengan ada patung penyu sekor..hehe...TQ korang semua.Sayang korg.

Ucapan daripada family pun agak terharu. Walaupun akak aku ada offer nak bagi hadiah,tapi itu semua tak penting bagi aku. Cukup dengan ucapan bday tu pon dah memadai untuk aku.TQ kakak-kakak dan abang-abang yang wish semalam. Kita mungkin tak dapat bersama untuk sambut,tapi korg masih ingat kat adikmu ini =)

2 comments:

  1. amboi. semoga semakin matang dlm menempuh arus kehidupan

    ReplyDelete
  2. tq ikliyl..hehe...insyaallah...

    ReplyDelete